Lidt om mediegrafikeren.dk

Manden bag mediegrafikeren.dk, Carsten A Pedersen, er til daglig ansat som faglærer på Københavns Tekniske Skole, hvor arbejdet indeholder langt de fleste aspekter indenfor den grafiske verden, det være sig små tryksager, små websites i henholdsvis xhtml eller html5 samt dynamiske websites kodet op i PHP eller i et CMS i en eller anden forstand.

Mens jeg stod i lære var jeg ansat hos et velkendt bog forlag beliggende i Nærum, næremre betegnet forlaget Globe. Ved afslutningen af min læretid besluttede jeg at udarbejde mit afgangsprojekt med baggrund i Bang & Olufsens berømte produktlinje og jeg afgik fra Københavns Tekniske Skole med medalje og speciale i webproduktion.

I tiden fra jeg afgik fra KTS til jeg igen vendte tilbage, havde jeg nogle år på arbejdsmarkedet, hvor jeg foretog mig forskellige ting. Det var således i denne mellemliggende tid at jeg fik et par jobs i to forskellige webbureauer. Det ene var Dwarf, hvor jeg var ansat i nogle måneders tid mens de havde rygende travlt, hvor jeg fortrinsvis sad i Frontend afdelingen. Det andet sted hvor jeg var ansat i ca. 1.5 år var hos Linkfactory, hvor jeg sad delvis i implementør afdelingen og delvis i undervisningsafdelingen.

Jeg underviste således, i det daglige arbejde med det dansk producerede CMS, TYPO3, og underviste kunderne som havde købt sig til et eller flere produkter fra Linkfactory.

Sportsligt har jeg siden 1986 gået til og underviser også i, den koreanske Kampsport Taekwondo og træner pt. i Valby i klubben Tan Gun Sae Sim.