Opgaver udført af mediegrafikeren

Gennem tiden er det blevet til en del udførte opgaver for mediegrafikeren, både med Trykte opgaver, såvel som digitale opgaver. 

Som mediegrafiker er paletten af opgaver altid meget versatil, og kan være alt ligefra logoer, til websider, til mock-up eller design af websider og til diverse former for tryksager og digitale løsninger som websider.

Du kan herunder læse lidt om nogle af de opgaver der er løst af mediegrafikeren, så tag endelig et kig. 

Forespørgsel til mediegrafikeren

Skulle du have en mulig opgave til en mediegrafiker, så er du mere end velkommen til at kontakte mig så vi kan tage en uforbeholden snak om opgaven og dens omfang.

Slagelse City Taekwondo

I takt med at tiden løb fra den gamle side, blev Mediegrafikeren bedt om at foretage et "ansigtsløft" på websiden for Slagelse City og siden fremstår nu mere brugervenlig og med opdateret indhold. I en tidligere opgave stod mediegrafikeren også for udarbejdelse af logo til klubben.

Se Slagelse Taekwondo siden

MariaEmily

MariaEmily stod med et akut problem da hendes webside crashede. Hun henvendte sig til mediegrafiker, som straks tog opgaven ind.

Se MariaEmily.dk

Møllebakkens Fysioterapi

Webside udarbejdet i Wordpress med Astra tema. Desuden er alle billeder blevet efterbehandlet fra fotografen

Se website

VenueCph website

VenueCph har en del restauranter i deres portfølje, og trængte til et nyt løft af deres website. Siden blev udarbejdet med Wordpress med Elementor Pro som pagebuilder

Se website

Hillerød Taekwondo

Hillerød Taekwondo Klub havde brug for en roll-up som de kunne medbringe til stævner og arrangementer.

Se roll-up

Ålsgårde Søspejdere

I anledning af 80 års jubilæum ville Søspejderne gerne have et nyt mærke til deres skjorter som hvert medlem fik udleveret til påsyning

Se færdigt logo

Dansk Taekwondo

Fra tid til anden udfører mediegrafikeren små grafiske opgaver for Dansk Taekwondo Forbund. Her var det et Facebook cover.

Se FB cover

Hvidovre Taekwondo

Hvidovre Taekwondo ønskede sig et diagram i stort format til deres træningssal. Dette udarbejdede mediegrafikeren i illustrator.

Se diagrammet

Thisted Taekwondo

Da Thisted Taekwondo stod og manglede en afløser for deres uddaterede webside, kontaktede de mediegrafikeren. Websiden er udført i Wordpress med diverse gratis plugins

Se websitet

Krondrevet

Ejerforeningen Krondrevet stod for at skulle skifte website. De kontaktede mediegrafikeren, som stod for alt med billeder, wordpress og opsætning

Se website
×
Forside Om mediegrafikeren Udførte opgaver Foto i fritiden Nyheder Kontakt mediegrafikeren